Vauhtia ja vaihtuvuutta luvassa

DSC_1080

Long time no see…

Kevät on hurahtanut jo pitkälle ja Kouvolassakin alkaa pikkuhiljaa kesän merkit ilmestyä kaiken kansan ihmeteltäväksi. Alkaa olla jos jonkinmoista tapahtumaa ja yksi liikuttavimmista tapahtumista on jo heti huomenna. Se on Kympin Nainen. Mulla on tänä vuonna kunnia olla tapahtuman virallisena kuvaajana ja aionkin hoidella päivän rennolla ja reippaalla asenteella, kuten aina.

Vauhtia ja vaihtuvuuta on myös tapahtunut kalustossa ja muutenkin työn suhteen eletään muutosten aikaa. Kalustoreppu päivittyi Nikon D4 rungolla, mikä päätyi haltuuni Rajala Pro shopista. Vaikka turuilla ja toreilla joskus törmää Rajalaa mollaaviin kommentteihin korkean hinnan ja muiden mukinoiden osalta, on mun kyllä heitettävä vastalause noihin kommentteihin. (ja ei, tämä ei ole maksettu mielipide) Tässäkin kamerakaupassa Helsingin Postitalon Rajala Pro Shopin myymäläpäällikkö Jani Gerkman otti hommista selvää kun ilmoitin hankintasuunnitelmista ja niin vaan Porin Rajalasta löytyi juuri semmoinen mitä olin haikaillut. Porin Rajala Pro Shopin myymäläpäällikkö Jussi Elomaa oli minulle täysin tuntematon henkilö, mutta Janin ja Jussin motivaatio ja ammattimainen asiakaspalvelu oli sellaista jota kutsun mielelläni asiakaspalveluksi. On tietysti selvää, että joka asiassa on eroja ja yksilöt on erilaisia mutta minulla on pelkästään positiivisia kokemuksia Rajalasta ja aion siellä asioida jatkossakin. Olkoonkin, että jostain voisin saada halvemmalla. Annan itse yrittäjänä niin suuren arvon asiakkaan huomioimiselle ja palvelulle, että sitä on turha rahalla mitata.

Toinen asia mikä vaihtuu ihan näillä näppäimillä ja Studion sijanti. Oikeastaan se loppuu toukokuun lopussa. Tosin hommat ei kyllä lopu, mutta koin nykyisen tilan suhteen mahdottomalta pitää tilaa, joka mataluudellaan rajoitti studiokuvauksia ja joka kaiken kesän tuomien kuvausten vuoksi oli jäänyt vain varastotilaksi. Katsotaan nyt josko löytyy joku mieluinen tila nopeasti jonka saan käyttöön tai sitten tehdään jotain tilapäisratkaisuja. Kesällä kuitenkin paukutetaan Superpesiksen osalta taas pesiskuvaa ja siinäkin uutena on mukana maan paras digitaalinen urheilulehti Kupperi+ jossa saan olla kuvaajana ja toteuttaa oikeastaan aika vapaasti omia visioitani. Kupperi+ on muuten semmoinen tuote, että se on mobiililaitteille sekä webselaimille ilmainen ja aivan mielettömän upea ja käytännöllinen tuote ja ilmainen! Jos pesäpallo kiinnostaa yhtään, niin suosittelen appstoresta tai playkaupasta lataamaan Kupperi+ appsin ja tutustumaan. Digilehti ilmestyy kesällä kerran viikossa.

Eiköhän tätä tässä taas ollut. Cheers… -J-